Despre noi

Publicatiile noastre sunt:                                             

CONSILIER MANAGEMENT
FINANCIAR 
EDITURA RENTROP&STRATON
Coautor ROBERT GEARBA

MANUALUL SPECIALISTULUI
IN FISCALITATE
EDITURA IRECSON
Coautor ROBERT GEARBA

CONSILIER EXCEL
PENTRU AFACERI
EDITURA RENTROP&STRATON
Coautor GEARBA MONICA 

CONSULTANTA FISCALA
EDITURA IRECSON
Coautor GEARBA ROBERT

     

Mondo Conta Consult este o societate de contabilitate, expertiza contabila, consultanta fiscala si audit, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Personalul sau include experti contabili, experti fiscali si inspectori de personal, cu experienta bogata si care va ofera cele mai bune servicii in domeniu. Serviciile sale pot fi oferite si in limbile engleza si franceza.

Mondo Conta Consult va ofera serviciile sale constientizand ca timpul dvs este foarte pretios. De aceea, va realiza pentru dvs. toate demersurile cerute de legislatia in vigoare (depunerea, inregistrarea si ridicarea documentelor cerute de Administratia Finantelor Publice si Inspectoratul Teritorial de Munca, Trezorerie, Registrul Comertului, etc). Dvs. trebuie doar sa inmanati in timp util documentele primare financiar-contabile si sa semnati apoi declaratiile rezultate (contabile, fiscale, de personal, etc), economisind astfel timp pentru a va ocupa de afacerea dvs. de baza.

Experienta dobandita in lucrul cu clienti de diverse dimensiuni si domenii va ajuta sa evitati "capcanele" birocratiei legislatiei contabile romanesti. Si nu in ultimul rand, serviciile sale se caracterizeaza prin seriozitate si atentie acordata clientului, indiferent de marimea sa.

Echipa Mondo Conta Consult

Echipa Mondo Conta Consult este alcatuita din profesionisti avand peste 20 de ani de experienta, experti contabili, dar si profesionisti tineri, dinamici, foarte seriosi, intotdeauna la dispozitia dvs pentru a va ajuta in desfasurarea activitatii in concordanta cu legislatia in vigoare.